Inpox design: Качество и стил за банята и кухнята с продукти от Solid Surface

Solid Surface е популярен избор за хора, които търсят здрав, дълготраен и визуално привлекателен материал за интериорни решения. Това е изключително издръжлив материал, който предлага безшевни съединения за елегантен и модерен вид на плотове и повърхности. Той е лесен за поддръжка и ремонт, като всякакви драскотини или повреди могат да се отстранят с минимално усилие. Благодарение на своята нехигроскопичност и гладка повърхност, Solid Surface не задържа бактерии, което го прави идеален избор за кухни и бани.

 

ИнПокс НБ Груп ЕООД е компания, специализирана и насочена към дизайн и производство на изделия от Solid Surface. Дизайнерите на фирмата непрекъснато търсят нови начини за интегриране на текущи тенденции и иновации в изделията. С Inpox design® можете да сте сигурни, че ще получите не само качество, но и дизайн, който ще придаде индивидуалност на вашето пространство.

 

В ИнПокс НБ Груп ЕООД са внедрени система за управление на качеството ISO 9001:2015 и система за управление на околната среда ISO 14001:2015 като предприятието е сертифицирано съгласно международните стандарти на ISO 9001:2015 и ISO 14001:2015.

 

Ето и някои предимствата на изделията от марката:

-Най-високо качество на използваните материали

-Гъвкавост на структурата и здравина

-Значителна гама от цветове

-Рефиниране и ремонт

-3D криви

-Заоблени форми

-Топлоустойчивост

-Висока якост на огъване и устойчивост на химическа корозия

 

Inpox design®  произвежда широка гама от санитарни изделия в това число умивалници, мивки, вани и душ корита. Фирмата може да предложи разнообразие от кухненски мивки и тоалетки, които ще бъдат в хармония с вашия плот. Умивалниците и мивките са не само топли на допир и привлекателни, но и естествено устойчиви на бактерии, мухъл и плесен.

 

Компанията разполага с последно поколение производствено оборудване и висококвалифицирани специалисти с повече от 15 години опит в областта.

 

Предлага широка гама цветове и текстури. Дизайнът на Inpox следва най-новите тенденции и е разработен, за да се интегрира лесно с широка гама от различни покрития и материали. Продуктите могат да бъдат изработени в различни размери и форми, тъй като материалът е много издръжлив и може да бъде термо формован.

 

Контакти:

Тел.: +359886666084

n.penchev@inpoxdesign.com; office@inpoxdesign.com;  

Адрес: Благоевград, ул. Васил Левски 61

https://inpoxdesign.com

https://www.instagram.com/inpoxdesign/

Специални издания