Смесителите GROHE CUBEO: Координиран дизайн, качество на което можеш да разчиташ

 

GROHE CUBEO: ДОСТЪПНИ И УСТОЙЧИВИ

Достъпната цена и разнообразният дизайн на смесителите GROHE Cubeo ще отговорят на нуждите както на потребителите, така и на интериорните дизайнери. Съчетаването на формите и цветовете става по-лесно благодарение на заоблените, квадратни форми на смесителите, които допълват различни стилове в банята. Технологията GROHE SilkMove, за плавно движение на ръкохватката, и непреходният дизайн гарантират изключителна издръжливост и дълготрайност. Оборудван с екологичните функции GROHE EcoJoy, смесителят GROHE Cubeo допълнително намалява натоварването на портфейла на потребителя, като същевременно допринася за устойчивото бъдеще.

GROHE CUBEO се отличават с високо качество, координиран дизайн, различни размери и различни цветове.

Компанията GROHE е един от малкото производители на смесители в света, която сама произвежда високотехнологичните картуши за своите продукти. В комбинация с непреходния дизайн, това прави смесителите GROHE Cubeo синоним на най-високо качество и издръжливост.

 

   

 

Комбинацията от характерните за GROHE кръгли и квадратни елементи в един продукт създава заоблен, квадратен ръб. Този дизайн улеснява съчетаването на GROHE Cubeo с различни стилове на банята и лесното комбиниране с други аксесоари.

 

  

 

За да отговорят на нуждите на потребителите, смесителите GROHE Cubeo се предлагат в различни размери: Нисък, среден и много висок. Това улеснява още повече монтирането на смесителя в банята, без да се налага да променяте други елементи.

Хромираните и матово черните смесители позволяват без усилие да се създаде модерен или класически стил. Освен това е лесно да се включат съществуващите цветове и форми, като се гарантира, че всеки елемент се съчетава хармонично.

 

УНИФИЦИРАН ДИЗАЙН ЗА ВСЯКА ЗОНА НА БАНЯТА

 

   

 

За да се осигури цялостен дизайн на банята, гамата GROHE Cubeo включва също смесители за биде, външни душове и смесители за вграждане. Като перфектна комбинация с линията GROHE Euro Ceramics или в комплект с душ системата GROHE Tempesta, лесно може да създадете хармонична и модерна среда в банята без усилие.

GROHE CUBEO има изцяло нов квадратен дизайн, чист, минималистичен външен вид със заоблени ръбове, който пасва идеално на всяка баня и са устойчиви на потреблението на вода, благодарение на технологиите  SilkMove ES и EcoJoy.

 

SILKMOVE ENERGY-SAVING*

В режим на студена вода и ръкохватка, разположена в средно положение, технологията GROHE SilkMove® ES оживява. Тя спестява енергия, тъй като не се налага пускане на смесена топла и студена вода.

 

   

 

БЕЗПРОБЛЕМНА УПОТРЕБА

Издръжливостта си GROHE Cubeo дължи на картуш GROHE SilkMove с два диска, изработени от доказала се с времето керамична сплав. Специална смазка върху огледално гладките повърхности на дисковете осигурява копринено гладка работа – дори след години употреба.

 

   

 

ECOJOY WATER-SAVING

GROHE Cubeo допълнително намалява натоварването на потребителския портфейл, като същевременно допринася за устойчивото бъдеще. Всичко това благодарение на иновативната технология GROHE EcoJoy, която пести ценни ресурси, без да жертва комфорта.

 

РЪЧНИ ДУШОВЕ TEMPESTA

Ръчният душ Tempesta Cube с черно или хромирано покритие може лесно да се съчетае със смесителите за баня Cubeo, за да се създадат цялостни и стилни комплекти. Благодарение на универсалния си дизайн и висококачествената си изработка, те се съчетават перфектно с продуктите Cubeo, подчертавайки елегантността на всяка баня.

 

 

Изберете перфектната комбинация за вашата баня с новата продуктова серия  GROHE CUBEO.

Специални издания